Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Bakken & boxen (9)Houten pallets (63)Houtvezel pallets (1)Kartonnen pallets (2)Kunststof pallets (7)Opzetranden (3)Palletwagens (1)Piepschuim pallets (0)Stapelracks (0)


grote hoeveelheden pallets gezocht!

PalletHandelaren.nl

Omschrijving

Nijmegen, Februari 2015

Beste Meneer/Mevrouw,

Ik ben bestuurslid van Bouwdorp Hazenkamp. Dit bouwdorp vindt ieder jaar plaats op de Goffertweide in Nijmegen en is inmiddels een van de grootste kinderbouwdorpen in de omgeving. Ieder jaar is het weer een genot om ruim 650 kinderen een week lang plezier en vertier te zien hebben met alle georganiseerde workshops en activiteiten. Dit alles wordt georganiseerd door een 8-tal bestuursleden.

Daarnaast kunnen wij ieder jaar een beroep doen op een grote club vrijwilligers die ons bij het bouwdorp ondersteunen op alle vlakken. Tevens zijn er ieder jaar initiatieven vanuit zorg organisaties, waarbij cliënten binnen bouwdorp hun eigen onderdeel meedraaien.

Maar…geen Bouwdorp Hazenkamp zonder een grote hoeveelheid pallets om te kunnen verzagen, betimmeren en uiteindelijk een mooie hut van te bouwen. Daarom een oproep aan u: kunt u ons helpen aan kosteloze hoeveelheden pallets?

De opslag van dit geheel is geen probleem. Wij hebben een goed ingerichte opslagplaats in Oeffelt, waar wij bij kunnen als dat nodig is. Om even een indicatie te geven over de hoeveelheid. Het gaat om ruim 1700 pallets die wij nodig hebben, om alle kinderen van een goed aantal pallets te kunnen voorzien. Het vervoer naar de opslagplaats is een onderdeel waar we het dan tevens over kunnen hebben.

Graag zou ik met u in contact komen, oftewel telefonisch, via mail of persoonlijk, om te kijken waar er mooie mogelijkheden liggen. Initiatieven die hier verder uit voort kunnen vloeien, zijn altijd welkom. Tevens zal er tegenover staan dat er een stuk reclame voor bedrijven word gedaan, die grote hoeveelheden pallets kunnen afstaan.

Hopende uw interesse hiermee gewekt te hebben, om eens te bespreken waar er mogelijkheden liggen tot een goede samenwerking. In ieder geval zijn er 650 kinderen die u zeer dankbaar zullen zijn, naast het bestuur en de vrijwilligers uiteraard.

Met vriendelijke groet,
Frank Gerbers, Facilitair en Hout
Bestuurslid Bouwdorp Hazenkamp, Nijmegen

@mail: [Inloggen voor meer contactinformatie]

Website: www.bouwdorp.nl


Advertenties van andere verkopers