Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Bakken & boxen (9)Houten pallets (63)Houtvezel pallets (1)Kartonnen pallets (2)Kunststof pallets (7)Opzetranden (3)Palletwagens (1)Piepschuim pallets (0)Stapelracks (0)


Piepschuim pallets - Pallethandel

Deze rubriek is bestemd voor de in- en verkoop van piepschuim pallets. In een handomdraai kunt u op PalletHandelaren.nl gemakkelijk en gratis adverteren en reageren.


Er zijn helaas nog geen advertenties aanwezig in de categorie Piepschuim pallets. Wilt u advertenties plaatsen in deze categorie? Registreer en plaats uw advertenties gratis in de categorie Piepschuim pallets.


Nieuwe advertenties


Piepschuim pallets gemakkelijk en snel

Bent u op zoek naar piepschuim pallets om in een schone omgeving uw goederen te ondersteunen? Via deze pagina heeft u toegang tot een gevarieerd aanbod van kunststof pallets van verschillende aanbieders. De meeste pallets van piepschuim worden gemaakt van een materiaal genaamd expanded polystyreen waarbij er in verschillende densiteit schuimbolletjes tegen elkaar geperst worden. Het aantal bolletjes heeft invloed op hoe sterk of zwaar de pallet zal worden. Een grote hoeveelheid bolletjes per kubieke centimeter maken de pallet zwaarder, maar daardoor kan deze ook meer tillen.


Piepschuim pallets en draagkracht

Van een pallet gemaakt van piepschuim zou je niet verwachten dat er veel mee te tillen valt. Ze bestaan voor 98 procent uit lucht en wegen ongeveer vier kilo. Daardoor zijn piepschuim pallets met ιιn hand op te pakken. Met de meeste standaard pallets van andere materialen is dat niet te doen. Het is vooral door de connotatie die mensen hebben bij piepschuim dat het vreemd klinkt wanneer je er een pallet van zou maken. Echter in de afmeting van een standaard Europallet kunnen ze een maximaal gewicht van zestienhonderd kilo dragen. Hoewel ze meer breekbaar zijn dan pallets van een ander materiaal scheelt het over een hele lading enorm veel gewicht puur door het lage gewicht van de pallets zelf.


Piepschuim als schoon materiaal

Pallets gemaakt van piepschuim zijn ideaal voor het transporteren van goederen binnen de farmaceutica- en voedselbranches. Het is een heel steriel materiaal dat in een gesloten omgeving gemaakt wordt en aangevoerd. In het materiaal zelf zitten geen gaten of nesten waar insecten of andere micro-organismen in kunnen leven. Er is dus geen extra behandeling nodig op dit materiaal om ze te ontdoen van ongedierte. Ze dragen als nadeel wel dat ze door hun ietwat fragiele staat niet buiten opgeslagen kunnen worden en dat de gebruiker er dus wat voorzichtiger mee om moet gaan.