Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Bakken & boxen (9)Houten pallets (63)Houtvezel pallets (1)Kartonnen pallets (2)Kunststof pallets (7)Opzetranden (3)Palletwagens (1)Piepschuim pallets (0)Stapelracks (0)


Houtvezel pallets - Pallethandel

Op deze pagina staat een overzicht van advertenties over de stapelbare houtvezel pallets. Ideaal voor eenmalig gebruik.


Groot aanbod aan houtvezel pallets

Op deze pagina kunt u kosteloos en eenvoudig advertenties voor uw aangeboden houtvezel pallets plaatsen. En mocht u zelf op zoek zijn naar houtvezel pallets dan bent u ook aan het juiste adres. Er staat een groot aanbod voor u klaar en u kunt gemakkelijk in contact komen met de aanbieders.


Voordelen van houtvezel pallets

Houtvezel pallets hebben als kenmerk dat ze naast gemakkelijk te stapelen ook goedkoop zijn. Zo zijn ze ideaal voor transport. Ze wegen een stuk minder dan de veelgebruikte houten pallets en mogen gebruikt worden om producten te vervoeren naar landen waar gewoon hout verboden is. Doordat ze genest zijn nemen ze opgestapeld ook een stuk minder ruimte in beslag dan pallets van andere materialen. Ze kunnen echter maar goed voor eenmalig gebruik en kunnen niet zoals houten pallets gerepareerd worden.


Houtvezel als materiaal voor pallets

Houtvezelplaat is een plaatmateriaal dat gemaakt wordt uit houtvezels. De vezels zijn samen geperst onder hoge druk en worden door de lignine die in de vezels zitten aan elkaar gevonden. Lignine is een veelvoorkomend, natuurlijk bindmiddel dat fungeert als een soort lijm. Er zijn verschillende vormen van houtvezelplaten met allemaal eigen kwaliteiten. Dus kijk goed naar jouw behoeften als koper.