Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Bakken & boxen (9)Houten pallets (64)Houtvezel pallets (1)Kartonnen pallets (2)Kunststof pallets (7)Opzetranden (3)Palletwagens (1)Piepschuim pallets (0)Stapelracks (0)


Palletwagens - Pallethandel

Op deze pagina staat voor u een overzicht van advertenties voor zowel koper als verkoper van palletwagens. Op PalletHandelaren.nl kunt u zelf kosteloos in contact komen met de adverteerder en geheel gratis zelf met uw palletwagen aanbod adverteren.


Gratis palletwagens kopen en verkopen

Via deze pagina heeft u toegang tot een variabel overzicht van palletwagens van verschillende aanbieders. Wat is een magazijn zonder een sterke palletwagen immers? Kom kosteloos via deze rubriek in contact met aanbieders of adverteer zelf eenvoudig met uw palletwagen aanbod voor verkoop.


Palletwagens maken sterk werk

Een palletwagen wordt ook wel een transpallet of een veelal pompwagen genoemd. De meeste palletwagens zijn voorzien van een systeem waarbij je de trekstang van boven naar beneden pompt om zo de goederen op de voorvorken op te tillen voor vervoer. Door het gebruik van een palletwagen is uw lading goederen of stapel dozen in een handomdraai door het magazijn naar hun respectievelijke bestemming gebracht. Je kunt met een palletwagen veel gewicht tegelijk mee nemen, maar om verder de hoogte in te gaan is er wat meer nodig. Een palletwagen heeft een maximale til hoogte van ongeveer vijftien centimeter. Om goederen in de hoogte te stapelen is een vorkheftruck in de meeste gevallen vereist.


Palletwagens in diverse uitvoeringen

Voor grote stapels aan boxpallets in een internationale scheepsvracht en voor klein magazijnwerk bij uw eigen bedrijf. Palletwagens zijn er in een enorme hoeveelheid uitvoeringen en voor iedere klus is er een die aansluit bij uw wensen. De meeste palletwagens zijn uitgevoerd met een weegsysteem in de vorken zodat ze de goederen die ze ondersteunen meteen kunnen wegen. Zo hoeft u niet te investeren in een weegschaal. Door de goederen te wegen kunt u overbelasting van uw transportvoertuig voorkomen en meteen ontvangen verzendingen controleren.