Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Bakken & boxen (9)Houten pallets (63)Houtvezel pallets (1)Kartonnen pallets (2)Kunststof pallets (7)Opzetranden (3)Palletwagens (1)Piepschuim pallets (0)Stapelracks (0)

Pallets kopen

Pallets kopen kan via PalletHandelaren.nl. Onze website bestaat uit een handig overzicht van alle palletbedrijven uit Nederland. Ook staan er advertenties op de website, die geplaatst zijn door pallethandels. Om in contact te komen met deze pallethandels, dient u zichzelf te registreren. Daarna worden de contactgegevens zichtbaar voor u en kunt u als wilt pallets kopen bij deze bedrijven!


Houten pallets kopen

U wilt houten pallets kopen, waar is het dan nog makkelijker kijken op PalletHandelaren.nl - dé site voor pallethandel met een compleet vraag en aanbod van pallethandelaren. Hier vindt u pallets uit binnen- en buitenland. Nieuwe en gebruikte europallets in kleine of grote hoeveelheden.


Verkopen houten pallets

Bent u een pallethandel of pallethandelaar? Neem dan eens even tijd om uw aanbod op onze website te plaatsen. Er zijn geen kosten aan verbonden om uw pallets te verkopen via onze website. Onze website is een soort van marktplaats waar men gratis advertenties kan plaatsen. En dus ook voor uw houten pallets! Geďnteresseerde partijen kunnen ook gratis contact met u zoeken via onze website.


Pallets te koop

Via PalletHandelaren.nl vindt u een compleet aanbod van pallets die te koop zijn bij verschillende pallethandelaren. Wij brengen u gratis contact met deze verkopers en u kunt ze vervolgens zelf bestellen.


Kartonnen pallets kopen

Via PalletHandelaren.nl kunt u bij verschillende pallethandelaren terecht voor kartonnen pallets. Wij brengen u gratis in contact met deze aanbieders. Kartonnen pallets zijn een stuk lichter dan de overige type pallets. Daarnaast zijn ze recyclebaar en dus wordt het milieu nog enigszins bespaard.