Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Bakken & boxen (9)Houten pallets (61)Houtvezel pallets (1)Kartonnen pallets (2)Kunststof pallets (7)Opzetranden (3)Palletwagens (1)Piepschuim pallets (0)Stapelracks (0)


Bakken & boxen - Pallethandel

Op deze pagina vindt u een overzicht van aangeboden bakken en boxen voor het vervoeren van goederen. Stapelboxen en transportkarretjes in Euronorm en andere nestelbare bodemmaten.


Aanbieden van euronorm bakken en boxen

In deze rubriek kunt u bakken en boxen aanbieden en vinden die passen bij de transport of opslag klussen die u voor ogen heeft. Voor zowel Euronorm als andere maatvoeringen. Met Euronorm bedoelt men een gestandaardiseerde maatvoering van de bakken en boxen. Deze maatvoering is afgestemd op vervoer op een standaard Europallet of dolly van 60 x 80 cm. Zo maak je het jezelf en anderen gemakkelijk door efficiënt met de vervoersruimte om te gaan.


Assortiment transport dolly

Een transport dolly wordt ook wel een hondje, transport kar of euronorm karretje genoemd. Deze worden voornamelijk van kunststof gemaakt en hebben een verrijdbaar onderstel om van zware materialen licht werk te maken. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn in staat om stapels bakken en boxen in verschillende bodemmaten te kunnen dragen.


Stapelboxen in verschillende bodemmaten

Stapelboxen zijn perfect om efficiënt uw producten te kunnen vervoeren. Ze kunnen heel goed gestapeld worden en zo heeft u minimaal ruimte verlies in uw voertuig. Ze worden in deze rubriek aangeboden voor in veel verschillende bodemmaten en zijn dus ideaal om diverse goederen in te vervoeren. Na gebruik zijn de stapelboxen handig om onderling in elkaar te stapelen wanneer u ze niet meer nodig heeft.