Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Bakken & boxen (9)Houten pallets (61)Houtvezel pallets (1)Kartonnen pallets (2)Kunststof pallets (7)Opzetranden (3)Palletwagens (1)Piepschuim pallets (0)Stapelracks (0)


Kartonnen pallets - Pallethandel

Deze rubriek is voor het kopen en verkopen van kartonnen pallets.
Milieuvriendelijk en gemakkelijk in gebruik.


Kartonnen pallets kopen en verkopen

Bent u ge´nteresseerd in het kopen en verkopen van kartonnen pallets? Dan bent u hier aan het juiste adres! Via deze pagina kunt u verschillende pallethandelaren vinden die kartonnen pallets in de aanbieding hebben. Of zelf een advertentie voor uw kartonnen pallets kosteloos plaatsen. Kartonnen pallets zijn een stuk lichter dan de overige type pallets. Daarnaast zijn ze recyclebaar en dus wordt het milieu nog enigszins bespaard.


Gemakkelijk in gebruik

Karton wordt meestal gebruikt als tussenplaat of als opzetrand bij het transporteren op pallets. Maar wist u dat er ook pallets van karton gemaakt worden? Deze zijn enorm licht en gemakkelijk in elkaar te zetten. Ze nemen minder ruimte in beslag dan pallets van andere materialen en kunnen voor lichte transportklussen de ideale oplossing vormen.


Milieuvriendelijkheid van kartonnen pallets

Tegenwoordig hechten ondernemers veel waarde aan hun groene voetafdruk door het gebruik van milieuvriendelijke materialen. U toch ook? Kartonnen pallets vormen voor de lichte transportklussen de meest milieubewuste oplossing en kunnen gemakkelijk met de rest van uw papier- en kartonafval gerecycled worden. Zo kunt u uw steentje bijdragen om het milieu nog te besparen.