Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Bakken & boxen (9)Houten pallets (63)Houtvezel pallets (1)Kartonnen pallets (2)Kunststof pallets (7)Opzetranden (3)Palletwagens (1)Piepschuim pallets (0)Stapelracks (0)


Houten pallets - Pallethandel

Houten pallets in allerlei afmetingen die u voor meerdere transportklussen kunt blijven gebruiken. Op deze pagina staat voor u een overzicht van de meest gebruikte pallet.


Gemakkelijk houten pallets kopen en verkopen

Voor het kopen en verkopen van houten pallets bent u op PalletHandelaren.nl op het juiste adres! Dit is dé site voor pallethandel met een compleet vraag en aanbod van pallets uit zowel binnen- en buitenland. Geïnteresseerde partijen kunnen gemakkelijk in contact komen via deze rubriek voor pallets in zowel grote als kleine hoeveelheden.


Gratis adverteren van houten pallets

Bent u een pallethandelaar en zoekt u een plaats om geheel gratis uw houten pallets te kunnen adverteren? Neem dan eens even tijd om uw advertentie in deze rubriek te plaatsen. Er zijn geen kosten aan verbonden om uw pallets aan te bieden of te verkopen via onze website. Deze pagina is vergelijkbaar met een online marktplaats met een compleet aanbod aan pallets waar geïnteresseerde partijen zonder kosten in contact kunnen komen. Vervolgens kunt u de pallets zelf bestellen.


FSC keurmerk en Euronorm

In de tegenwoordige tijd is het belangrijk om milieubewust bezig te zijn en te kijken naar de afkomst van het hout. Hout voorzien van een FSC keurmerk is op een verantwoorde manier gekapt en zorgt door verantwoord bosbeheer dat de bossen op onze wereld behouden kunnen blijven. Daarnaast kunt u op deze pagina zoeken naar verschillende afmetingen houten pallets. De meest handige zijn de Euronorm pallets die een gestandaardiseerde maatvoering hebben. Zo kunt u gemakkelijk, ruimte efficiënt en milieuvriendelijk transporteren.