Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Bakken & boxen (9)Houten pallets (63)Houtvezel pallets (1)Kartonnen pallets (2)Kunststof pallets (7)Opzetranden (3)Palletwagens (1)Piepschuim pallets (0)Stapelracks (0)


Opzetranden - Pallethandel

Op deze pagina staat een overzicht van advertenties met opzetranden en planken ter ondersteuning van waren op pallets. U kunt ze hier kosteloos adverteren of vinden ter aanschaf.


Opzetranden gemakkelijk gratis adverteren

Zoekt u naar een plaats om gemakkelijk opzetranden voor pallets te adverteren? Zoek niet verder! Op deze pagina staat een compleet overzicht van opzetranden voor u klaar. Als u op zoek bent naar opzetranden kunt u ook kosteloos in contact komen door te reageren op advertentie. Deze kosteloze service voor al uw pallet gerelateerde benodigdheden vind u alleen op PalletHandelaren.nl.


Palletranden als vervoersoplossing

De gebruikelijke opzetrand is samengesteld uit meerdere opzetplanken die in de hoeken voorzien zijn van gegalvaniseerde scharnieren. Deze zijn eenvoudig uit elkaar te vouwen en nemen ingeklapt haast geen ruimte in beslag. Palletranden zijn ideaal om exportverpakkingen op te bouwen voor het vervoer van losse onderdelen of het samenstellen van een bulkstapeling. Het is ook mogelijk om op de palletrand meerdere randen te stapelen zodat u de laadhoogte geheel naar omstandigheden kan aanpassen. Door palletranden te gebruiken kan u in een handomdraai een ordinaire pallet omvormen tot een boxpallet.


Bescherm uw goederen met opzetranden

Heeft u een vracht die goed beschermd moet worden? Door opzetranden rondom u waren te monteren worden ze bij elkaar gehouden en beschermd tegen het schudden en stoten tegen andere vrachten tijdens transport. Na gebruik zijn de randen simpel samen te vouwen en is de ruimte die ze innemen meer dan gehalveerd tijdens het terugtransport.