Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Bakken & boxen (9)Houten pallets (61)Houtvezel pallets (1)Kartonnen pallets (2)Kunststof pallets (7)Opzetranden (3)Palletwagens (1)Piepschuim pallets (0)Stapelracks (0)


Kunststof pallets - Pallethandel

Deze pagina heeft een overzicht van advertenties voor zowel koper als verkoper van kunststof pallets. Zo kunt u gemakkelijk en kosteloos in contact komen. Kunststof pallets zijn erg duurzaam en kunnen jaren gebruikt worden.


Kunststof pallets kopen en verkopen

Bent u op zoek naar kunststof pallets of kunststof bakken? Via deze pagina heeft u toegang tot een gevarieerd aanbod van kunststof pallets van verschillende aanbieders. Tevens kunt u gemakkelijk en gratis in contact komen met aanbieders die in deze rubriek geadverteerd staan.


Kunststof pallets in verschillende uitvoeringen

Kunststof is een materiaal dat heel gemakkelijk om te vormen is en dus als pallet in verschillende uitvoeringen uitgebracht kan worden. Wat uw wensen ook zijn; er bestaat een kunststof pallet die voldoet aan wat u nodig heeft. Pallets van kunststof zijn er in vele typen en maten. Van lichte pallets voor export tot aan zware pallets voor het gebruik in vriesruimtes.


Duurzaam en gebruiksgemak met kunststof pallets

Kunststof pallets zijn wel wat duurder in de aanschaf, maar door de bouwkwaliteit kunnen ze ook een stuk langer gebruikt worden in tegenstelling tot pallets van een ander materiaal. Ze nemen verder geen vocht op en hebben geen splinters of uitstekende spijkers of schroeven. Zo is er minder risico dat je goederen beschadigd worden. Ook hebben kunststof pallets geen behandeling nodig om ongedierte tegen te gaan mocht je buiten Europa willen exporteren. Mocht je kunststof pallets om wat voor reden ook vies worden dan zijn ze ook nog eens gemakkelijk te reinigen.