Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Bakken & boxen (9)Houten pallets (63)Houtvezel pallets (1)Kartonnen pallets (2)Kunststof pallets (7)Opzetranden (3)Palletwagens (1)Piepschuim pallets (0)Stapelracks (0)


Nieuwe advertenties - Pallethandel

In dit overzicht vindt u de meest recent aangeboden pallets. Voor de in- en verkoop van pallets in diverse materialen en bodemmaten vindt u hier dagelijks een gevarieerd aanbod.Nieuwe pallets kopen en verkopen

Deze pagina is voor aanbieders en verkopers van pallets. Voor een overschot aan pallets in verschillende materialen met of zonder opzetranden. Mocht u snel pallets nodig hebben is het ook mogelijk om een gezocht advertentie te plaatsen.


Diverse materialen en maten

Pallets in alle maten en materialen worden op deze pagina aangeboden. Voor zowel tijdelijke opslag als vervoer kunt u voor de materialen en maten gaan die het beste aansluiten bij uw behoeften. Voor grote draagdracht over lange afstanden kun je denken aan een stevige houtsoort voorzien van opzetranden. Tevens zijn er milieuvriendelijke opties te vinden zoals houtvezel of recyclebaar kunststof. Ook hout uit bossen dat volgens FSC wordt gekapt.


Schoon en stevig vervoeren

Het voordeel van nieuwe pallets is dat ze haast niet gebruikt zijn. Ze hebben dus geen ruwe randen en zijn zonder uitstekende scherpe spijkers en dergelijke. Zo blijven uw producten keurig en worden ze tijdens het vervoer goed ondersteund. Een nieuwe pallet is een stuk steviger en zal onderweg niet uit elkaar vallen. Ook voor langdurige opslag is het ideaal om de boel netjes te houden.