Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Bakken & boxen (9)Houten pallets (64)Houtvezel pallets (1)Kartonnen pallets (2)Kunststof pallets (7)Opzetranden (3)Palletwagens (1)Piepschuim pallets (0)Stapelracks (0)


Stapelracks - Pallethandel

De rubriek op deze pagina geeft een compleet overzicht van gratis advertenties betreffende stapelracks. Zo kunt u kosteloos en gemakkelijk adverteren en in contact komen met adverteerders op PalletHandelaren.nl.


Er zijn helaas nog geen advertenties aanwezig in de categorie Stapelracks. Wilt u advertenties plaatsen in deze categorie? Registreer en plaats uw advertenties gratis in de categorie Stapelracks.


Nieuwe advertenties


Stapelracks voor ieder magazijn

Stapelracks zijn er in vele varianten verkrijgbaar en vormen een flexibele opslagmethode voor uw expeditiehal of magazijn. Zo kunt u tijdelijke of permanente palletlocaties gemakkelijk creëren. Zelf aan te passen voor speciale producten en goederen in verschillende lengtematen. Op deze pagina staat een helder overzicht van kopers en verkopers van stapelracks en komt u gratis met elkaar in contact.


Stapelracks houden de boel netjes

Door een plaats op uw werkvloer toe te wijzen aan een stapelrack kunt u gemakkelijk overzicht houden. Geen losse stapel aan pallets of materialen die rond slingeren, maar een overzichtelijk massief archief. De meeste stapelracks zijn gemakkelijk te monteren en demonteren en beschikken over een groot draagvermogen. Stapelracks zelf zijn ook stapelbaar waardoor u de hoogte van het magazijn ook optimaal in de hand heeft. Zo blijft u flexibel in de opslagmogelijkheden.


Stapelracks als buitenopslag mogelijkheid

Niet genoeg ruimte in uw opslag beschikbaar en kunnen uw goederen tegen een stootje? De meeste stapelracks zijn gemaakt van thermisch verzinkt metaal en voorzien van een lichte poedercoating. Zo zijn ze beschermd tegen corrosie en de meest extreme langdurige weersinvloeden.