Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Bakken & boxen (9)Houten pallets (64)Houtvezel pallets (1)Kartonnen pallets (2)Kunststof pallets (7)Opzetranden (3)Palletwagens (1)Piepschuim pallets (0)Stapelracks (0)


Euronorm bakken KTL bak kunststof bakken plastic bakken

PalletHandelaren.nl
PalletHandelaren.nlPalletHandelaren.nlPalletHandelaren.nlPalletHandelaren.nlPalletHandelaren.nl

Omschrijving

Wat is Euronorm
Euronorm is een gestandaardiseerde maatvoering. De maatvoering is afgestemd op bijvoorbeeld het vervoer op een standaard pallet zoals een Europallet of een kunststof dolly van 60◊80 cm. Zo worden er door de fabrikanten, leveranciers, monteurs, en of transporteurs het meeste effect bereikt met transport en opslag, met een zo min mogelijk ruimte verlies, in het magazijn dan wel in het voertuig.

Eurobakken: kunststof bakken in Euronorm formaat
Was alles maar zo functioneel en efficiŽnt als een Euronorm bak. Kunststof euronorm bakken met verschillende bodemmaten kunnen namelijk onderling gestapeld worden. De euronorm bakken staan stabiel op elkaar ťn door hun maatvoering efficiŽnt te vervoeren.Euronorm is gebaseerd op de basismaat 600◊400 mm (lengte x breedte) en als norm in heel Europa geaccepteerd. Van deze basismaat zijn diverse andere bodemmaten afgeleid. Wij leveren Euronorm bakken in de standaard afmetingen 200x150mm, 300x200mm, 400x300mm, 600x400mm en 800x600mm.

Euronorm, efficiŽnte maatvoering
Fabrikanten, de (groot)handel en transporteurs in heel Europa realiseren met het Euronorm formaat de meeste efficiŽnte wijze van transport en opslag. De Euronorm maatvoering van bakken en kratten bedoeld voor een efficiŽnt gebruik in combinatie met Europallets 1200x800mm, industriepallets 1200x1000mm en rolcontainers 800x600mm. De maatvoering van deze ladingdragers is weer afgestemd op de afmetingen van het vervoer met vrachtwagens.

Compatibel met Europallets en industriepallets
Wij leveren naast eurobakken in standaard Euronorm formaat, ook andere bakformaten die zijn afgestemd op het formaat van een Europallet of een industriepallet. Europallet-compatibele bakken en industriepallet stapelen uiterst efficiŽnt en zonder ruimteverlies op respectievelijk een Europallet en een industriepallet. Zo passen bijvoorbeeld op een Europallet precies zes kunststof bakken met afmeting 400◊400 mm of drie bakken met bodemmaat 800◊400 mm.

De industriepallet-compatibele bakken stapelen perfect op een industriepallet en behalen hierbij een 100% benutting van het palletdek. Bakken met een bodemmaat van 1000◊400 mm of 600◊500 mm zijn industriepallet-compatibel, evenals uiteraard de standaard Euronorm bakken in 600◊400 mm of de afgeleiden daarvan.


Meer advertenties van deze verkoper