Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Bakken & boxen (9)Houten pallets (63)Houtvezel pallets (1)Kartonnen pallets (2)Kunststof pallets (7)Opzetranden (3)Palletwagens (1)Piepschuim pallets (0)Stapelracks (0)


Nieuwe euronorm bakken leverbaar tegen scherpe prijs

Ä 3.50

Pallet Plaza (pallet plaza)
Almere-Buiten

Geplaatst op: 31-03-2017 | 2474 keer bekeken
Referentie: PALLETHANDELAREN-32
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PalletHandelaren.nl
PalletHandelaren.nlPalletHandelaren.nl

Omschrijving

Bij Pallet Plaza uit voorraad Euronorm bakken containers van top kwaliteit tegen zeer scherpe prijs vanaf 3,50 per stuk
Maten: cm
30x20
40x30
60x40
80x60

Was alles maar zo functioneel en efficiŽnt als een Euronorm bak. Kunststof euronorm bakken met verschillende bodemmaten kunnen namelijk onderling gestapeld worden. De euronorm bakken staan stabiel op elkaar ťn door hun maatvoering efficiŽnt te vervoeren.
De nieuwe kunststofbakben zijn geschikt voor het vervoeren van diverse goederen. De bakken kunnen zeer goed gestapeld worden, waardoor het ruimte verlies in het voertuig minimaal is. De bakken kunnen ook onderling met andere euronorm bakken gestapeld worden. Op een kunststof dolly past de 60◊40 maar ook de 40◊30 bakken.

Maar wat is Euronorm? Euronorm is een gestandaardiseerde maatvoering. De maatvoering is afgestemd op bijvoorbeeld het vervoer op een standaard pallet zoals een Europallet of een kunststof dolly van 60◊80 cm. Zo worden er door de fabrikanten, leveranciers, monteurs, en/of transporteurs het meeste effect bereikt met transport en opslag, met een zo min mogelijk ruimte verlies, in het magazijn dan wel in het voertuig.

Bij Palletplaza vindt u alle soorten en maten die wij aanbieden, staat u keuze er niet tussen ? Geen probleem, dan regelen we dat gewoon!
Bezoek onze webshop Palletplaza voor alle prijzen en maten.


Meer advertenties van deze verkoper